ИЗГЛЕДАЙ – Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !
Навярно знаете за случаите, в които журналистката Илиана Беновска се опита да метне ябълка по Росен Плевнелиев, а и метна такава на Румен Радев … В първия случай опитът й беше неуспешен, НСО я изхвърли от залата, но във втория случай тя успяя да метне ябълката и Радев я хвана. Ето че Беновска отиде и в студиото на Слави Трифонов с две ябълки и беше приета там – какво се случи в студиото на Шоуто на Слави …

 

Източник: БТВ – ШОУТО НА СЛАВИ

Опитът на Беновска да метне ябълка по Росен Плевнелиев – в това Видео:

Беновска мята ябълка на Румен Радев – в това Видео:

Слави започна с новината за пресконференцията на президента Плевнелиев и каза: А без какво не може една пресконференция – без представленията на малката овощарка Илияна Беновска ! Днес тя реши да си вземе 2 минути слава като се опита, незнайно защо, да връчи ябълка на президента Плевнелиев, но бе изгонена от гардовете на Национална Служба за Охрана. За да коментира поредната си скандална изява, поканих тук киселата ябълка на българската журналистика Илияна Беновска – здравей, Илияна.

– Заповядайте, тези две ябълки са за вас. Слави, това е като змията от Библията, това с ябълките. Дадох първата ябълка на Радев.

Слави: Вие като каква се изживявате ?

– Казах ви вече, пак ли да го повторя ? Като змията от Библията ! Дадох първата ябълка на Радев, тоест, на Адам. А сега се опитах да я дам и на Ева, но гардовете ме спряха. И скам да кажа и още нещо – няма гард на света, който може да ме спре, да си дам сливата на Пеевски !

Слави: Добре, аз пак не разбирам, каква е символиката с тия плодове и конкретно ябълките ?

– Вие явно не сте чели приказки, или явно четете само наставленията от американското посолство. Нали, нали ? Трол тактв, вие сте трол ! В приказката за Снежанка ясно е казано и точно – вещиците раздават ябълките

Слави: Защо искахте да дадете днес на Плевнелиев гнила ябълка, това метафора ли е ?

– Не, не е метафора, истината е далеч по прозаична. Гнила е , защото хубавите ябълки прасетата ги ядат !  А аз работя за прасето !

Слави, Добре, спонтанно ли решихте да предизвикате този скандал днес ? Предният път хвърлихте на новоизбрания президент ябълка, той я хвана във въздуха , днес дори не успяхта да я метнете тази ябълка – вие спонтанно ли … ?

– Днес не успяхме да проверим реакциите, нали ? Днес останахме без реакция на президента. Вижте, не знам, не знам как да ви отогворя на въпроса дали е спонтанно. И кой е по-добър журналист – аз или вие ? Вие си забравяте въпросите ! На въпроса – ми не знам, просто днес като отивах към Президентството, се надъхах и си припявах: Ще бъда много готина и луда, такава съм, това не е заблуда. Изпях си песен на Гери-Никол, която вие дори не разбрахте. Между другото, след като не успях да оцеля президента, ми се обади, познайте кой – Октай Енимехмедов и ми каза: Май и на теб ти засече ябълката … Но и двамата се съгласихме, че нисък човек по-трудно се цели.

Слави: Добре, какви бяха реакциите след вашата акция ? Имаше ли реакции ?

– Имаше реакции, разбира се. Някои, които не са тролове, ме похвалиха. А други, които са тролове, ме оплюха. Но най ме учуди вашият сценарист Филип Станев, този трол с брада. Той каза: Беновска, как не те е срам да правиш такива груби неща с президента ни ?

Слави: Добре, не смяташ ли, че прекаляваш с арогантността си по време на пресконференциите ?

– Не, не смятам. Това е стилът ми и винаги съм искала да бъда точно такава – Жоро Игнатов на политическата журналистика. Слави, ти може би си мислиш, че си направил много за народа, нали ? Искам да ти кажа, че аз направих много повече за хората от теб.  Предложих снимката ми да бъде разлепена на кутиите за цигари !

Слави: Добре, сравни Плевнелиев с гнила ябълка. Другите политици с какви зеленчуци, или там … плодове би ги сравнила ?

-Благодаря ти за въпроса. Бойко е тиква, това е ясно. Радан Кънев е краставица, защото е 99 % гола вода. А Четин Казак е надут свински мехур.

Слави: Ама това не е нито плод, нито зеленчук !

– Не е, ама е истина !

(Visited 18 590 times, 1 visits today)