Вижте Какво Разплака Краси Радков На Рождения Му Ден В Студиото на 7/8 TV
Вчера, 24.04.2020, Краси Радков имаше рожден ден !
Краси Радков е роден на 24.04.1971 г. във Враца.
На рожденния си ден той трябваше да води новата си рубрика „Златната рибка“
във „Вечерното Шоу на Слави Трифонов“ по Телевизия 7/8 TV.
Но рубриката започна с пожелания от Слави и с поднсянето на голяма торта за рожденика. А какво се случи след това …

Вижте Какво Разплака Краси Радков На Рождения Му Ден В Студиото на 7/8 TV
Вижте Какво Разплака Краси Радков На Рождения Му Ден В Студиото на 7/8 TV

Източник: 7/8 TV

Предаването започна като Слави Трифонов представи в студиото голяма торта за рожденика, на която беше изобразено логото/шапката на рубриката на Краси „Златната Рибка“. След това Слави каза, че е подготвил емоционален подарък за Краси – попитал съпругата му коя песен обича Краси, а тя отговорила, че Краси не обича песни, но ще се обади на брата на Краси Радков да го пита какво харесва все пак. Братът на Краси е разказал, че когато родителите им са били живи, са се събирали в обща приятелска група, в баща им е свирил на акордеон и са пеели заедно, а тогава Краси е бил бебе. Те са обичали много да пеят една песен и Слави обяви, че сега Ку-Ку Бенд ще изпеят тази песен ! Лилия Стефанова и Борис Солтарийски изпяха песента „Градил Илия килия“. Слави каза, че този поздрав е и от брат му и от съпругата му също.

Краси Радков силно се разчуства и се просълзи при изпълнението на песента.

След песента, Слави Трифонов започва да обявява краят на тазвечершното предаване, но го прекъснаха сценаристите, които влязоха в студиото ! Те казаха, че сутринта Слави ги е помолил да напишат поздравително писмо за Краси, без шеги и вицове и без простотии. Те написали такова, Слави го прочел и казал, че е тъпо и написал свое писми, кото сценаристите да прочетат в ефир. Ето и самото писмо:
– Здравей, Краси, здравей колега, здравей приятелю. Това писмо е за теб от Слави. Пишем ти писмо не за друго, а защото само такка можем да ти кажем това, което искрено мислим ние сценаристите за теб и да ти го кажем с писмо, за да не можеш ти, Краси, да ни прекъсваш и да кажеш „Хайде стига сте ме бъзикали !“. Понеже сме сценаристи, знаем, че в литературата, освен че е популярен така нареченият епистоларен жанр, демек писането на писмо, е популярно и писането на писма до приказни герои. Понякога и самите приказни герои също пишат писма до хората. Така правят дакелът Джери на българската писателка Станка Пенчева и други .. Краси, ако ти си приказен герой, ние сме щастливи, че сме само една малка част от твоята малка приказка на актьор и човек. Приказка, която вече толкова години разказваш на всички всяка вечер. Защото, хора като теб не са често срещани в нашия нормален свят, светът на обикновените хора, а не на света на приказките. Ние не искаме да кажем, че си ненормален, което е вярно, но искаме да кажем, че си мил, добър, усмихнат, весел, щедър и всеотдаен човек. Ти си човек, който просто има добра душа и добро сърце, а такива хора има само в приказките ! И , понеже ти си леко плешив, нямаме достатъчно твои косми за генетичен материал, за да може като овцата Доли да те клонираме. Цветя за големия български актьор Краси Радков ! Жалко, че на финала няма истинска златна рибка. Защото, ако имаше и тя ни каже, че ще ни изпълни 3 желания, нашите желания биха били да има още трима  Краси Радков-ци. Хем да има повече хора като теб, хем ти да имаш конкуренция, защото сега нямаш. Обичаме те, Краси, и ти благодарим ! Слави Трифонов.

(ОБЩО - 5, Днес - 1)