Слави Ще Става Кум На Знойна Домошарка, Която Може Да Се Омъжи Под Медиен Натиск
В студиото на телевизия 7/8 TV, в кастинга на формата „Мис Левски Г“ беше Радостина Михайлова, на 27 г. Тя е с изключително сексапилно телосложение и излъчване ! Тя се занимава с танци – модерен балет и латиноамерикански танци. Има син, който е на 4 години.
Живее на семейни начало с мъж, който не бил ревнив и бил широко скроен. Слави каза, че мисли, че мъжът й го играе това … Радостина в един момент каза, че по принцип е голям домошар и, че мъжът до нея се казва Петър, има си коли и мотори и се занимава с тях.
Двамата постигнали консенсус и решили, да не се женят …

Слави Ще Става Кум На Знойна Домошарка, Която Може Да Се Омъжи Под Медиен Натиск
Слави Ще Става Кум На Знойна Домошарка, Която Може Да Се Омъжи Под Медиен Натиск

Източник: sedemosmi.tv

Слави попита Кристина кого ще заведе на Малдивите, ако спечели и тя без да се колебае, веднага каза „моята половинка в живота – Петър“.
Малко след това, Слави заяви категорично какво ще се случи, ако се оженят …

Кастингът започна с въпрос от Камен Воденичаров, който зададе клишираният въпрос с какво се занимава дамата. Тя отговори така:
– По принцип се занимавам с танци – модерен балет, латиноамерикански танци също, в момента се занимавам единствено със сина ми , който е на 4 годинки. Занимавам се и с мъжа ми и скъщата и с всичко в къщи. Защото съм жена и трябва да си гледам семейството.

Слави: А мъжът ти как те приема така като танцуваш нагоре-надолу ?

– Ами, той няма нищо против. Той е много широко скроен човек и не е ревнив.

Слави: Аз не вярвам, мисля че той го играе това, мисля, че той не е широко скроен, мисля, че той се опитва ….

– Играе го, да … но 7 години да се преструва толкова добре …

Слави: … ами, за да не те загуби. Защото ти видимо си свободолюбива, видимо си човек, който да има собствена светлина, а не някой да … да е жена на мъжа си, затова и не си се оженила най-вероятно, мисля, че ти искаш да си запазиш тази територия, в която вътре се чувстваш свободна. И затова ходиш да танцуваш и да се чекнеш нагоре-надолу, защото така се чувстваш добре. И , понеже той те обича много и, защото най-вероятно те обожава и е решил , за да не те загуби, да се прави на широкоскроен. Защото не си попаднала на някой като мене ! Така .. ще видиш как … аз мразя да играя ..

Как мислите, дали Слави ще удържи на думата си, ако се оженят ?

(ОБЩО - 688, Днес - 1)