ОХРАНИТЕЛНИ КАМЕРИ СА ЗАСНЕЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА ЗАМ.-МИНИСТЪРА, ПИШЕ В ДОКЛАДА НА ДАНС !
„АЗ НАЛИ ВИ КАЗАХ ?“ – нали се сещате, драги зрители, чии са тези думи ? А помните ли кога последно ги повтори ? Повтори ги след като Руди гела пусна оня запис, в който Кирил Петков казва, че са направили през Президента едно Ала-Бала и са изгърмяли един проект на Слави Трифонов с един бутон. Е, днес Слави не го каза, но категорично заяви: Съд ! Оставка ! Затвор ! Защо ли и за кого го заяви ? Ами, за същите хубавци – ПП-ДБ, за които многократно От „Има Такъв Народ“ предупреждаваха, че ПП-ДБ са манипулирали машините и съответно и изборните резултати, следователно са незаконно на власт и са извършили престъпление ! Днес гръмна очакваната бомба с ИСТИНАТА по въпроса ! И бомбата гръмна не от някой анонимен донос, а от ОФИЦИАЛЕН ДОКЛАД НА ДАНС ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

ИТН с Подробности За МАНИПУЛИРАНЕТО НА МАШИНИТЕ и Доклада на ДАНС
ИТН с Подробности За МАНИПУЛИРАНЕТО НА МАШИНИТЕ и Доклада на ДАНС

Море от гневни реакции и коментари от суверена:

– Затова много хора не отиват да гласуват, винаги е имало съмнение за предрешени избори, а българинът най мрази някой да е по-голям тарикат от него. Поне сега има доказателства и е време да се действа според закона! Оня лигав манипулатор КП, /липсва му едно П отпред за да стане като онази 😄/ да спре да шикалкави и да се хили като надрусан. 🙄
– Нямат право да си притурват гласовете на тези хора които не са гласували ,та я да ми каже някой за кой да се гласува като са едни и същи където само обещават и файда никаква .
Изключвам само тези ,а те са много малко където справедливо се борят и мислят за хората ,но тази напаст ги е натиснала отгоре и не им дава да дишат и днес ги гледах какво направиха предварително с това машинно гласуване,срам и позор.
– Точно така! БРАВО Слави! Продължаваи все така да показваш кирливите ризи на сегашните управляващи!!!
– От „ПП-ДБ“ са готови с резултатите от изборите, но ще изчакат до понеделник… 😒
– Браво Слави жив и здрав бъди Майка България се нуждае от такива като тебе коректни и честни
– Вдигайте аларма,колкото може повече белким прокуратурата,президента и ЦИК се задействат
– Нито оставка, нито съд, нито затвор, няма никаква реакция от никой .Каде са прокуратурата каде са другите институции. Няма ги !
– Освен действия от прокуратурата, ЦИК трябва да заличи от избирателните списъци всички кандидати за кметове и общински съветници от ПП и ДБ, както и такива, които официално се подкрепят от тези две партии!
– Ако поне капчица, една мъничка капка законност е останала в тази смазана държавица трябва незабавно да има арести, съд и затвор! А дано… ама.. надали
– Г-н Трифонов и Вие от ИТН, продължавайте с изнасянето на информация, защото българският народ може и да е със стадно чувство, но не е глупав, което си личи по негласувалите и гласувалите с „не подкрепям никого“! Колкото по-малко хора подават своя глас, толкова по-малко легитимно ще е каквото и да е „избрано“ управление!!! А ние, от своя страна, няма да сме задължени да се съобразяваме с него! Не може да се злоупотребява вечно!!!

(ОБЩО - 3 646, Днес - 1)