Професор МИНЕКОВ Гостува На СЛАВИ ТРИФОНОВ в 7/8 TV
Всички знаем за така нареченото Отровно Трио.
Всички знаем и кой е професор Минеков, като един от Отровно Трио.
Снощи проф. Минеков гостува на Слави в студиото на 7/8 TV.
Гостуването му е много интересно, гледайте цялото видео от участието му в телевизията на Слави Трифонов.
Професор Минеков започна разговора с благодарствени думи към целия екип на 7/8 TV,

ИЗГЛЕДАЙ – Професор МИНЕКОВ Гостува На СЛАВИ ТРИФОНОВ в 7/8 TV
ИЗГЛЕДАЙ – Професор МИНЕКОВ Гостува На СЛАВИ ТРИФОНОВ в 7/8 TV

Източник: Телевизия 7/8 TV

защото през целия месец август, когато другите телевизии са в отпуск, или са заглушаване, те са били всеки ден на протеста и са го отразявали. Г-н Минеков заяви, че е бесен на властта и полицията, защото такова нещо не се е случвало в по-новата ни история и допълни:
– Като ученик в онова време, в онова минало, съм около 20-30 полицая да заграждат Ал. Невски, където се влизаше с покана. Това беше най-масовото присъствие на полиция в онова време. Такова нещо,което се случи през последните дни и вчера и онзи ден, аз не познавам. Такова насилие, такава грубост, така дори елементарна простащина, сходна с простащината, която управлява българския парламент в момента, не съм могъл и да помисля ! Но това продължава. Не ни казаха от полицията колко са полицаите в София, доколкото разбрахме от техен колега, тук са повикани 8 300 души ! Не са поканени софийските полицаи, за да нямат домашни и битови проблеми със съседите и с роднините. Но от цялата страна са общо 8 300 души, от общ състав 17 500 !
……..
Възмутен съм, отвратен съм в дън душата си ! Тези хора не само трябва да си ходят, те трябва да бъдат съдени, всичките !

Слави трифонов: Да, ама те днес от ГЕРБ казаха, че вие сте виновни – Отровното трио и , че вие трябва да бъдете съдени за престъпленията, които са извършени снощи, те обвиниха вас !?

– Чудесно, чудесно ! Ние се свързваме в момента с Европейския Съд за Права на Човека, ние там ще подадем жалба за това, което се върши в България ! Очаквайте страшен шамар, бедата е, че ние българите, ще платим и този шамар !
…….
И крият колко са арестуваните. Само до сутринта, доколкото разбрахме, арестувани има 186 човека, от които 90 в тежко състояние ! В килия ги набутват по 7, в килия ги набутват по 20 ! Нощем обикалят с пребитите от районно до районно да видят къде има свободно място ! Те стоят прави като риба в консерва подредени ! Без маски, без нищо ! Ама имало болест някаква, ама имало епидемия, аами, за арестуваните няма, нека да мрат, нека да се заразяват ! Държат се с тях като с кучета, не могат да отидат до тоалетна ! Това вече е и форма на мъчение ! Имайте предвид, че от тези задържани ще тръгнат страшни дела ! Бедата е , че резултатът от тези дела пак ще ги платим ние ! Пак ние , българите, ще платим за идиотщините на това правителство и цялата му полицейска креатура ! ….. Кой ще плати тези 5,60 лв на час извънреден труд на всеки един полицай за тези 57 дни ? Вярват ли полицаите, че ще получат нещо ? … Те ще бъдат излъгани и ще си останат в старите обувки, ще си останат със същите мизерни заплати. Но .. от тук нататък има вражда … Аз се надявам да има между тях горди и достойни хора, аз познавам такива, има много, аз се надявам някой ден един от тях да каже истината, да дойде при вас, да си хвърли шапката, или онази каска, и да каже „Не желая повече !“. Да, има опасност да бъде съден ! Ще се втурнем всички и ще го защитаваме, а аз ще му направя паметник !

Слави Трифонов: От тук нататък ?

– От тук нататък същото, но много по-яростно ! Защото вбесиха този път милиони ! Няма да сме толкова безучастни !

Вашето мнение ?

(ОБЩО - 4, Днес - 1)