ПАПАРАЦИ Заснели НАЙ-МИСИРКАТА Ива Николова Да БЯГА с 200 От ЯЙЧЕНАТА ОБСАДА
Нали помните как преди няколко дни протестиращите обсадиха „журналистката“ Ива Николова зад Парламента и я обсипаха със сурови яйца …
Тази яйчена почерпка ние Ви показахме и може да я изгледате тук, в сайта ни.
Обсадата беше яростна и сериозна и мисирката доста време остана заградена от полицаи и без възможност да си тръгне …
По някое време обаче мисирката е успяла някак да се измъкне от обсадата и е отпрашила с 200 в неизвестна посока, но са я заснели …
Никога не сме одобрявали агресията и насилието към журналисти.

ПАПАРАЦИ Заснели НАЙ-МИСИРКАТА Ива Николова Да БЯГА с 200 От ЯЙЧЕНАТА ОБСАДА
ПАПАРАЦИ Заснели НАЙ-МИСИРКАТА Ива Николова Да БЯГА с 200 От ЯЙЧЕНАТА ОБСАДА

Може да се насладите на някои от коментарите в социалните мрежи за яйчената обсада на Ивчето:

Daniel Bojilov: Без значение за кой точно става дума. Но в някои случаи снимките казват повече от много думи. ПИК се жалват, че обиждали и замеряли с яйца Ива Николова, но от тази снимка прекрасно се вижда, че тя удобно се е скрила зад полицаите и самодоволната й усмивка показва, че се чувства горда с изпълнената задача от постигнатия резултат.
Знам, че позата на жертва често пъти е удобна, но не мисля, че е достойно умишлено да провокираш, а после да се правиш на такава.

– Бойко и вика мисирка , а тя го приема за комплимент
– Слуги на мафията воглаве с мисирките им
– Абе това не го приемам като оправдание. Ама на мен историята ми прилича да влезеш с син шал в сектора на ЦСКА, а после да ревеш, че те били 🙂.
Що се отнася до отношение то видяхме го при срещата на протестърите с Доган.
– Г-н Божилов когато вербално ме нападаха тези журналистки пред ВСС , заради моето право да питам, защото това било само тяхно право знаех, че рано или късно ще се стигне до тук. Все по често днес виждам атаки от граждани на репортери в предаване на живо.Да знаете, че има причина.
– Ох, милата Ивка!
Ще пусне едно душче и пак ще мяза… на нищо след него! 🤣🤣🤣
– Тази е много странен субект. Работил съм с нея. Тя си е създадена за „Работническо дело“ да обслужва властта. Извън нея дори не може да си представи как би съществувала.
– Тази Нелива е показателен пример как журналистиката в България е превърната в пасквил на нищетата,слугинажа и извратеността!Тази е от отдел дезинформация и нечистотии на мафията и вонят на разложени скунксове ,та се не траят от километри!Отвратителната си има име и това е Нелива!
– Позата на жертвата е удобна, но недостойна.
– Тази е най-противната и агресивна мисирка на Баце, трябваше и бой да яде. Тази има точно толкова общо с журналистиката, колкото с Майка Тереза, примерно.
– За Работническо дело или Земеделско знаме щеше да е просто идеална 🙂
– Пазете тази жена,която нарича себе си журналистка!Предприемчиви хора навремето са ги наемали на работа в пътуващи циркове,показвали са ги на останалите и са печелили пари!😁😎😉
– Слугинажа на правителството и особено ПИК нямат нищо общо със свободната журналистика такава каквато трябва да бъде.. Ерго това е оправдано гражданско недоволство срещу УЖ „МЕДИЯ“ което е съвместимо с недоволството и протеста срещу същите служители на
корумпираната власт -полицията и делта гард мутрите във униформи

(ОБЩО - 336, Днес - 1)