Миролюба Бенатова ПУБЛИКУВА НЕПОКАЗВАНО В ЕФИР Гнусно Обръщение На Мутафчийски Към Нея
Всички вече видяхме недопустимото и отвратително поведение на ген. Мутафчийски в интервюто му при Миролюба Бенатова.
Най-ужасното беше в края, преди Ментарджийки да прекъсне интервюто – думите му, че много хора ще измрат, яко ще измрат !
Но се оказва, че не само тези гнусни думи е изрекъл генералът !
С огромна горчилка Миролюба Бенатова каза, че Мутафчийски се е държал отвратително арогантно още при влизането в студиото !
Какви гнусни и ужасно грозни думи й е казал, вижте във видеото …

Миролюба Бенатова ПУБЛИКУВА НЕПОКАЗВАНО В ЕФИР Гнусно Обръщение На Мутафчийски Към Нея
Миролюба Бенатова ПУБЛИКУВА НЕПОКАЗВАНО В ЕФИР Гнусно Обръщение На Мутафчийски Към Нея

Източник: YouTube – ТВ1 България

Под поста на Бенатова във ФБ имаше 3400кометара ! Ето някои от тях:

– Ами от таксито разбира се! Защо не му отговорихте че колелото се върти,утре и той може да пипне волана! Живота има гадния навик да се гаври,но! Не се принизявайте да сваляте летватата само и само да се върнете в среда която искате! Напротив,не си навеждайте главата,а вдигнете „левела“ (както ще го разбере новото поколение) имайте достойнство,оценявайте труда си!

– Адмирации Госпожо Бенатова! Движите се в правилната лента. Не обръщайте внимание на кафяво-смърдящите, ГЪРБаво наведени фъшкии. Пазете се на червен светофар, че ГЪРБавите са и отмъстителни, не само смърдящи. Късмет!

– Първият прочит го направих в предишния си пост на своята стена. Има и втори прочит на скандала с Миролюба Бенатова. Към часа на интервюто Мутафчийски е бил наясно, че се готви отваряне на МОЛовете в понеделник. По всяка вероярност е предупредил, че ще има яко умряли. Но са неглижирали мнението му. Отсвирили са го., както се казва на унивесритетски стил. В такава обстановка/ настроение посреща „таксиджийката“ Бенатова. Тя го пита разни работи не много любезно и угодно. Накрая докторският генерал решава, че той е човекът, който решава кога едно интервю свършва и си откача окабеляването. Разбрал е, че другият генерал се е омангърил. За редакторите пояснявам – омангарил идва от името Мангъров и думата променил. Сега ясно ли е поведението на интервюираният генерал. Има и друго – очаквайте развитие. Образователният министър май е казал нещо от сорта, че училищата са по-безопасни от МОЛовете. Само че, училищата са още затворени. А МОЛовете и хотелите с чадърите отварят. Извод – значи отврят тези, дето ще носят кинти. Тези дето само харчат, ще седят затворени. И данъците намаляват за кръчмите, не за учебниците.

– Бъдете Благословена Госпожо Банатова прекрасна сте носете с гордост името журналист дай Боже повече такива като Вас

– Аз се възхитих от търпението ти, и от начина по който правиш интервюто. Какво да очакваме от човек, който се пише професор, а Борисов обявява, че 20 години го добутвал до постовете които заема, и той се хили угоднически. А за това, че седнахте да карате такси, ви свалям шапка. По същата причина и аз, който съм с две висши образования, седнах да карам такси.

– На мен мине много интересно, как трябва да „съжаляваме“ този човек, който е на чело на щаба. Той се държа през цялото време като селянин, говореше на „ти“, само дето не беше лапнал някоя съчка в устата, съвсем да му прилича. Въпросите бяха конкретни, точни и взети от всичко, което се случи в тези два месеца. И ако той не се научи как да общува с журналисти, извън държавните медии, то много жалко. Това фамилиарничене е недопустимо за уважаващ себе си човек на висок пост…Срамота.

– От таксито се връщате на точно място Мира, там ти е силата, таксиджии бол. На Гешев и Борисов повече им отива да въртят волана на таксито, ама наглостта им ги заведе до волана на държавата. Ние трябва да се поучим от тях и от тяхната кафява пропаганда, а не да се правим на обидени и отвратени. Ние трябва да сме амбицирани да си отвоюваме родината от малоумниците, защото родината ни е прелестна и си заслужава. Хора като вас Миролюба трябва да бъдат бранени от хората и ЩЕ, защото вършите калната работа докато народът си пие ракията и го мързи да отиде на протест даже.

 

(ОБЩО - 103, Днес - 1)