Днес ВАСИЛ БОЖКОВ Заяви ПОДКРЕПЯ Ли РУМЕН РАДЕВ
Тази сутрин, както винаги – точно в 08:00 часа сутринта, Васил Божков – Черепа публикува видео, в което дава отговор на въпрос,
зададен му от хората във Фейсбук анкета.
Днес Божков отговори на въпрос дали подкрепя Президента Радев.
В отговора си той спомена и други политици – вижте отговорът му,
отговорът му е доста интересен и типично в негов стил, на Черепа де …

Днес ВАСИЛ БОЖКОВ Заяви ПОДКРЕПЯ Ли РУМЕН РАДЕВ
Днес ВАСИЛ БОЖКОВ Заяви ПОДКРЕПЯ Ли РУМЕН РАДЕВ

Видеото на Васил Божков по традиция започва с хаштаг #БЪДЕТЕСМЕЛИ и с анонс, че 1980 души са попитали, задали въпроси към него във Фейсбук страницата му дали подкрепя президента Румен Радев.

Ето го отговорът на Васил Божков:

В момента подкрепям всички, които са срещу хунтата – президента Румен Радев, най-обикновения протестиращ, Да, България, БСП, Мая Манолова, Отровното Трио – всеки един, който е срещу хунтата, аз съм с него. На протестиращите им писна, те виждат какво се случва, те също не го искат ! Всички искаме това да приключи ! И всички, които работят за това – аз съм с тях !

След това изявление, видеото на Черепа продължи текстово: Очаквайте продълженние … Защо ЦСКА загуби титлата през 2006 година ?Всички това на драматична мелодийка …

Може би всички си задаваме въпроси дали Васил Божков е забогатял и натрупал през годините несметното си богатство най-вече с подкрепата на силните на деня политици и политическите партии, които са били на власт ? Питаме се и дали реално Черепът е ощетявал държавата със стотици милиони и това е било в нарушение на законите, или пък не е било незаконно, а властимащите и законодателите нарочно са написали съответните закони така, че да може той да краде от неплатени данъци съвсем законно и да дава на политиците огромни проценти от откраднатото ? След като толкова години наред властта не е хванала тези 700 милиона, или колкото са там реално, дали не е най-логичен втория вариант ? Засега факт са само повдигнатите обвинения към Васил Божков, но доколко тези обвинения са подплатени с непоклатими доказателства … дали въобще някога ще разберем ? Вероятно няма да научим даже и частица от истината докато хунтата на ГЕРБ и Иван Гешев са на власт !

Какво мислите за това изявление на Васил Божков ?

Какво е мнението Ви за Божков като цяло ?

(ОБЩО - 5, Днес - 1)