ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ Е ПОРЪЧАЛ МЕТЕЖА НА ПАЛАТКИТЕ И БЛОКАДИТЕ !
Както вече знаем, чрез среднощна акция бяха премахнати блокадите и палатковите лагери из цялата страна.
Този незаконен и вандалски акт на властта предизвика мощна вълна от възмущение в цялата страна, изразено в социалните мрежи ! Разбираемо, това възмущение беше насочено най-вече към премиера Бойко Борисов, смятан за главния виновник и издал заповедта за среднощния метеж срещу блокадите и протестиращите. Но се оказа, че този път Бойко Борисов не е главният виновник, а друг, не по-малко ненавиждан наш политик ! Е, даже и в заглавието на статията да не беше споменато името му, всички знаят кой е най-крадлив и най-мразен след Бойко, нали ?

ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ Е ПОРЪЧАЛ МЕТЕЖА НА ПАЛАТКИТЕ И БЛОКАДИТЕ !
ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ Е ПОРЪЧАЛ МЕТЕЖА НА ПАЛАТКИТЕ И БЛОКАДИТЕ !

Дааа, точно той е ! Председателят на НФСБ, заместник-председателят на Народното Събрание – ДАЛАВЕРИ Симеонов, той бил издал заповедта ! Това твърдят от телевизия БТВ в анонса си към интервю с Валерката Симеонов. Водещият каза, че Симеонов обявил, че решението за премахването на палатковите лагери е било взето на коалиционния съвет на управляващите. Симеонов казал, че на този съвет било решено още правителството и премиерът Бойко Борисов да се назландисват до края на мандата.

В интервюто, на въпрос на журналист какви са мотивите за премахването на блокадите, Валери Симеонов отговори така:

– Ха-ха ! Какви мотиви ?? Има ли законност в България, законност трябва ли да има ? Не може правата на 2 милиона София и на 400 и 300-хиляден Пловдив и Варна съответно, всички права на тея граждани, които живеят там, да бъдат нарушавани. Не може да се черпят политически ползи от такъв, буквално уличен тероризъм бих го нарекъл ! И аз съм го казвал наведнъж ! Даже много закъсняха така действията на полицията и на изпълнителната власт – чак на 30-тия ден ! Не мисля, че това, този мазохизъм е оправдан ! От самото начало лично аз съм настоявал и пред Борисов, и пред МВР, да си свърши работата, има си начин за протестиране, законен, демократичен. Но, когато ти мачкаш правата, и даже здравето, на другите хора, това не е демокрация, това не е демократично !

Драги читатели и зрители, а дали е законно и демократично да краде Далаверко даже и със задните си части ? Да не говорим колко е морално ! А дали е морално преди да захапеш кокала и да бръкнеш в кацата с мед, да се кълнеш пред милионен тв ефир, че никога няма а се коалираш с ГЕРБ и с Бойко Борисов, а после … всички знаем после какво се случиии …

Какво е мнението Ви за Валери Симеонов и за конкретната ситуация ?

Източник: bTV

 

(ОБЩО - 4, Днес - 1)