Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !
Навярно знаете за случаите, в които журналистката Илиана Беновска се опита да метне ябълка по Росен Плевнелиев, а и метна такава на Румен Радев …
В първия случай опитът й беше неуспешен, НСО я изхвърли от залата,
но във втория случай тя успяя да метне ябълката и Радев я хвана.
Ето че Беновска отиде и в студиото на Слави Трифонов с две ябълки и беше приета там – какво се случи в студиото на Шоуто на Слави …
За да коментира поредната си скандална изява, поканих тук киселата ябълка на българската журналистика Илияна Беновска – здравей, Илияна

Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !
Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !

Източник: БТВ – ШОУТО НА СЛАВИ

Опитът на Беновска да метне ябълка по Росен Плевнелиев – в това Видео:

Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !
Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !

Беновска мята ябълка на Румен Радев – в това Видео:

Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !
Вещицата Даде Ябълки И На СЛАВИ, Давала СЛИВА На Пеевски !

Слави започна с новината за пресконференцията на президента Плевнелиев и каза: А без какво не може една пресконференция – без представленията на малката овощарка Илияна Беновска ! Днес тя реши да си вземе 2 минути слава като се опита, незнайно защо, да връчи ябълка на президента Плевнелиев, но бе изгонена от гардовете на Национална Служба за Охрана. .

– Заповядайте, тези две ябълки са за вас. Слави, това е като змията от Библията, това с ябълките. Дадох първата ябълка на Радев.

Слави: Вие като каква се изживявате ?

– Казах ви вече, пак ли да го повторя ? Като змията от Библията ! Дадох първата ябълка на Радев, тоест, на Адам. А сега се опитах да я дам и на Ева, но гардовете ме спряха. И скам да кажа и още нещо – няма гард на света, който може да ме спре, да си дам сливата на Пеевски !

Слави: Добре, аз пак не разбирам, каква е символиката с тия плодове и конкретно ябълките ?

– Вие явно не сте чели приказки, или явно четете само наставленията от американското посолство. Нали, нали ? Трол тактв, вие сте трол ! В приказката за Снежанка ясно е казано и точно – вещиците раздават ябълките

Слави: Защо искахте да дадете днес на Плевнелиев гнила ябълка, това метафора ли е ?

– Не, не е метафора, истината е далеч по прозаична. Гнила е , защото хубавите ябълки прасетата ги ядат !  А аз работя за прасето !

Слави, Добре, спонтанно ли решихте да предизвикате този скандал днес ? Предният път хвърлихте на новоизбрания президент ябълка, той я хвана във въздуха , днес дори не успяхта да я метнете тази ябълка – вие спонтанно ли … ?

– Днес не успяхме да проверим реакциите, нали ? Днес останахме без реакция на президента. Вижте, не знам, не знам как да ви отогворя на въпроса дали е спонтанно. И кой е по-добър журналист – аз или вие ? Вие си забравяте въпросите ! На въпроса – ми не знам, просто днес като отивах към Президентството, се надъхах и си припявах: Ще бъда много готина и луда, такава съм, това не е заблуда. Изпях си песен на Гери-Никол, която вие дори не разбрахте. Между другото, след като не успях да оцеля президента, ми се обади, познайте кой – Октай Енимехмедов и ми каза: Май и на теб ти засече ябълката … Но и двамата се съгласихме, че нисък човек по-трудно се цели.

Слави: Добре, какви бяха реакциите след вашата акция ? Имаше ли реакции ?

– Имаше реакции, разбира се. Някои, които не са тролове, ме похвалиха. А други, които са тролове, ме оплюха. Но най ме учуди вашият сценарист Филип Станев, този трол с брада. Той каза: Беновска, как не те е срам да правиш такива груби неща с президента ни ?

Слави: Добре, не смяташ ли, че прекаляваш с арогантността си по време на пресконференциите ?

– Не, не смятам. Това е стилът ми и винаги съм искала да бъда точно такава – Жоро Игнатов на политическата журналистика. Слави, ти може би си мислиш, че си направил много за народа, нали ? Искам да ти кажа, че аз направих много повече за хората от теб.  Предложих снимката ми да бъде разлепена на кутиите за цигари !

Слави: Добре, сравни Плевнелиев с гнила ябълка. Другите политици с какви зеленчуци, или там … плодове би ги сравнила ?

-Благодаря ти за въпроса. Бойко е тиква, това е ясно. Радан Кънев е краставица, защото е 99 % гола вода. А Четин Казак е надут свински мехур.

Слави: Ама това не е нито плод, нито зеленчук !

– Не е, ама е истина !

(ОБЩО - 98, Днес - 1)