Баце + Мисирките АГРЕСИВНО и ПРОСТАШКИ СРЕЩУ 7/8 TV и Станислав Балабанов
Почти ни доскуча около Великденските празници, след като Бойко Борисов не беше се появявал в ефир няколко дни вече.
Ноо, ето че премиерът-Слънце пак ни огря, пак ни озари с височайшето си присъствие !
Оо, небеса, ефирът пак е пълен и интересен ! На брифинг, на който трябваше да бъдат разсяснени подробностите около финансовите мерки,
главен герой уж беше министърът на финансите Горанов. Да, ама неее 🙂 Бойко не беше се изявявал с дни, как така той ще е в сянка!? И като се почнааа… но пък там беше и репортерът на 7/8 TV ! И… какво стана …

Баце + Мисирките АГРЕСИВНО и ПРОСТАШКИ СРЕЩУ 7/8 TV и Станислав Балабанов
Баце + Мисирките АГРЕСИВНО и ПРОСТАШКИ СРЕЩУ 7/8 TV и Станислав Балабанов

Репортерът Станислав Балабанов задава въпрос на Бойко Борисов за новото ръководство на Българската Банка за Развитие и че много от тях са бивши кадри на ПИБ и ОББ и няма ли конфликт на интереси. Бойко Борисов прехвърли топката на Владислав Горанов, а той говори разни бла-бла историйки.

Станислав Балабанов зададе втори въпрос за чакалнята за Еврозоната, но и тук Баце каза, че Горанов ще отговори и пофилософства за файдите от Еврозоната и Банковия Съюз и как контролът върху всички банки в ЕС се правел от този съюз и т.н. Бойко изнагля и като каза Балабанов да давал следващия въпрос, за да не превръща брифинга в негово лично интервю. Оказа се всъщност, че Бойко Борисов въобще си няма представа какво го питат, а Горанов разтягаше какви ли не локуми, но така и не отговори по същество на зададените важни въпроси.

Третият въпрос на Станислав Балабанов бе за обещанието на Борисов да се даде допълнителна помощ в размер на 500 милиона лева за Министерството на Здравеопазването и Министерството на Вътрешните Работи и дали са им дадени вече тези пари и , ако са им дадени, за какво ги харчат те. Баце пак веднага метна топката към Горанов ! А Горанов пак плямпаше врели-некипели, даже каза, че били дадени 20 или 30 милиона лева за еди кво си … той 10 милиона ги има за джобни пари ли, та така с лека ръка борави с десетки милиони ?? Както каза Тошко Йорданов: 10 милиона са семки и бонбонки за тези хора !

Четвъртият въпрос беше за това дали знаят за първите фирми, които са се възползвали от парите от мерките срещу коронавируса, визирайки футболният отбор Лудогорец и фирма, свързана с хотели на  Милен Велчев по морето. Финансовият министър пак „отговори“ с нищоговорене !

(ОБЩО - 41, Днес - 1)