Видео с НЕИЗЛЪЧЕНИЯ ИЗВЪНРЕДЕН Брифинг на НОЩ За Коронавируса !
Всички знаем, че Кризисния Щаб за борба и мерки срещу коронавирус работи много усилено и денонощно !
Известни на всички са и часовете на редовните брифинги, които са всеки ден – сутрин в 8:00 часа и следобяд в 17:00 часа.
Днес, 26-ти Март, в 17:00 часа бяха обявени новите заразени от коронавирус в страната, новите градове със заразени и състоянието на заразените с коронавирус в България. Но тази вечер, след днешния редовен брифинг в 17 часа, имаше и ИЗВЪНРЕДЕН ВЕЧЕРЕН БРИФИНГ – в 21:38 часа, който беше излъчен на живо и САМО по 7/8 TV и беше забранен в другите телевизии !

Видео с НЕИЗЛЪЧЕНИЯ ИЗВЪНРЕДЕН Брифинг на НОЩ За Коронавируса !
Видео с НЕИЗЛЪЧЕНИЯ ИЗВЪНРЕДЕН Брифинг на НОЩ За Коронавируса !

Източник: 7/8 ТВ

Някои от най-важните новини от този брифинг:

Мутафчийски: По последни данни: 33 души от София, 3 от Пловдив и 1 от Дупница са приети по спешност в Медицинска Академия. Спокойно, не е това, което си мислите, просто от залежаване по диваните са им излезли хемороиди. Аз обаче овладях ситуацията и забраних на хемороидите да излизат. Да не излизат !

Кантарджиев: Искаме да ви съобщим, че болшинството от българи одобряват карантината. Пишат ни стотици хиляди души от цяла България, те са много доволни, че заради коронавируса Слави Трифонов не може да прави концерти.

Мутафчийски: Искам още веднъж да се обърна към българите: Към нас се задава една епидемия, която е с невиждана ярост в човешката история ! И престанете да ме питате кога ще отворят фризьорските салони ! Ще отворят, когато ми порасне косата.

Кантарджиев:  Умоляваме абсолютно всички хора да си останат в къщи и да гледат най-новия филм, който мисля, че сега излезе, с Маколи Кълкин „Сам навънка“.

Мутафчийски: Ситуацията с коронавируса по света остава тревожна. И британският престолонаследник принц Чарлз е дал положителна проба за коронавирус. Снощи принц Чарлз е бил чут да казва на майка си, 93-годишната кралица Елизабет Втора: Мамо, предай ми твоята корона, за да не ти предам моята корона.

Кантарджиев: Първо, искам да похваля вас г-н Трифонов, да ви похваля за това, че онази вечер се спряхте точно на припева на песента „Цвете мое“. Не бива да пеете „Прегърни ме, блуднице, целуни ме от неволя“, никакво прегръщане и, забележете, никакво целуване ! Щабът забранява ! Между другото, браво че не изпяхте и това: „Със треперещи ръце милвам днес косите твои“. Щабът, забележете, забранява милването на коси с треперещи ръце. Милването, обърнете внимание, на коси може да става само с измити ръце.

Мутафчийски:Аз пък искам да поздравя Йована, която Слави Трифонов я чака дома да му дойде, а тя не довадя душо – точно така, да не довадя ! Скъпи сънародници, накрая искам да ви напомня – никакво излизане. Тази година мартениците ще ги закачваме на фикусите в къщи.

Кантарджиев: Да кажа и нещо за финал. Стойте си в къщи и ще върнем „Мелодия на годината“

(ОБЩО - 15, Днес - 1)