ИЗГЛЕДАЙ – Антония Първанова С ГНЕВНИ, Но ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТОЧНИ Думи За Бойко Борисов
Вече всички са гледали изявлението на Бойко Борисов вчера и жалкия му опит да задържи кокала още няколко месеца.
Фейсбук завря и закипя от гневни отзиви …
Кой ли не се изказа и коментира изявлението на Баце, включая редовните говорещи глави, разбира се …
Антония Първанова беше от първите коментирали гнусната реч на Бойко.
Вижте в това Видео какво каза Г-жа Първанова при гостуването й на Слави Трифонов в студиото на Телевизия 7/8 TV 

Антония Първанова С ГНЕВНИ, Но БСОЛЮТНО ТОЧНИ Думи За Бойко Борисов
Антония Първанова С ГНЕВНИ, Но БСОЛЮТНО ТОЧНИ Думи За Бойко Борисов

Източник: Телевизия 7/8 TV

Ето част от разговора:

Антония Първанова: (Относно неочаквания ход на Бойко Борисов) – Да, той е предвидим в своето поведение, защото винаги реагира така, както улицата го притиска.

Слави Трифонов: Какво ще стане, според Вас ?

Антония Първанова: Мисля, че наесен, въпреки че ще е успял някакси да .. до там да удържи, му предстоят много тежки моменти. Мога да ви кажа какво не ми се иска да видя – не ми се иска този негов инат да бъде неутрализиран с поредния тежък компромат. Защото има много хора, които чувстват унижение от атаката срещу Институциите Министерски Съвет, Премиер, Народно Събрание, Президенство и т.н. Всеки един компромат е обида към всеки един от нас.

…………………..

Антония Първанова: Далеч, според мен, трябва да бъдем от мисълта, че премиерът Бойко Борисов е тъп. Според мен този човек е достатъчно хитроумен, за да може да оцелява в различни ситуации. Има един друг нюанс в това поведение, този нюанс е нарцисизъм, който е достигнал до своето върховно проявление – безнаказаност и увереност в тази безнаказаност, невъзможност да се извиниш, невъзможност да допуснеш до съзнанието си, че си допуснал грешка, защото в противен случай би трябвало да се чувстваш изключително зле, което е дълбоко болезнено и непоносимо и същото така, бидейки обграден от хора, които променят реалността, Той се е отклонил от нея и е в една такава кондиция на замъгленост на съзнанието по отношение на своята роля и произтичащите от това последици за страната ни. Това е самозабравяне в комбинация с безнаказаност.

Ето някои от аргументите на Антония Първанова, че това с хода на Бойко Борисов не може да се случи:

Антония Първанова: Казвам, че когато към него няма доверие, и въобще, към която и да е политическа сила, в която няма доверие, не може да прави промени в Конституцията. Казвам, че хората искат да го вкарат в затвора, а не да прави той предложения за рестарт на държавата. Казвам, че никога не е имало неговото управление експертен капацитет, камо ли сега да го изважда от вътрешния джоб и да се опита да го реализира. Казвам, че това са отчаяни стъпки на човек, който е загубил реална представа за ситуацията в страната. Казвам, че не може да се купи съвестта на хората, които протестират срещу него.  …… Аз съм много доволна от тези протести заради нещо друго – не защото са точно срещу него, аз съм доволна, защото в страната ни най-после се заяви бунтът срещу беззаконието, бунтът с несъгласие срещу злоупотребата с власт, авторитарния начин на управление, срещу лицемерието, срещу манипулацията !

(ОБЩО - 32, Днес - 1)